FUNCTIONAL BOOTCAMP

Een functionele bootcamp richt zich op het verbeteren van alledaagse bewegingen door de nadruk te leggen op stabiliteit en mobiliteit. Met behulp van lichaamsgewicht en eenvoudige apparatuur worden deelnemers uitgedaagd om hun coördinatie en balans te verbeteren, terwijl ze een scala aan bewegingspatronen verkennen en versterken. Door deze gevarieerde aanpak worden niet alleen specifieke spieren getraind, maar wordt ook de algehele functionele fitheid verbeterd, wat van pas kan komen in het dagelijks leven.

  • WANNEER? Elke dinsdag

  • HOE LAAT? 18u00 – 19u00
  • PRIJS?  €10 per deelnemer
  • AANTAL DEELNEMERS?  6 per groep

SCHRIJF JE IN

Enkele sfeerbeelden

More/Less

 

Functionele bootcamps bij Kine Bredene bieden een unieke benadering van fitness die verder gaat dan traditionele trainingen. Deze bootcamps zijn ontworpen om niet alleen je fysieke kracht te vergroten, maar ook om je alledaagse bewegingen te verbeteren door middel van stabiliteit en mobiliteitstraining. Bij Kine Bredene geloven we sterk in het belang van functionele fitheid voor een gezond en actief leven.

In onze functionele bootcamps maken we gebruik van lichaamsgewicht en eenvoudige apparatuur om deelnemers uit te dagen en hen te helpen hun coördinatie en balans te verbeteren. Door een verscheidenheid aan bewegingspatronen te verkennen en te versterken, trainen we niet alleen specifieke spiergroepen, maar richten we ons ook op het verbeteren van de algehele functionele fitheid. Dit betekent dat je niet alleen sterker wordt in de sportschool, maar ook in staat bent om beter te presteren in je dagelijkse activiteiten.

 

Of je nu op zoek bent naar een uitdagende workout, je functionele fitheid wilt verbeteren of gewoon op zoek bent naar een leuke en sociale manier om fit te blijven, functionele bootcamps bij Kine Bredene zijn de perfecte keuze. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de voordelen van functionele training voor jezelf!