Power Bootcamps

Een powerbootcamp is gericht op het ontwikkelen van kracht en explosiviteit. Met een focus op weerstandstraining en plyometrische oefeningen worden deelnemers uitgedaagd. Dit resulteert niet alleen in een toename van spierkracht en maar verbetert ook de snelheid en explosiviteit van de deelnemers. Door specifieke oefeningen wordt het lichaam gestimuleerd om te presteren, wat voordelen kan opleveren voor verschillende sporten en fysieke activiteiten en algemene fitheid!

  • WANNEER? Elke dinsdag

  • HOE LAAT? 19u15 – 20u15 & 20u30-21u30
  • PRIJS?  €10 per deelnemer
  • AANTAL DEELNEMERS?  6 per groep

SCHRIJF JE IN

Omwille van een dringende medische ingreep, ben ik genoodzaakt om de bootcamps de komende weken on hold te zetten.

Er zullen m.a.w geen bootcamps meer doorgaan t.e.m dinsdag 7 mei.

Ik hoop om nadien, met toestemming van de dokter natuurlijk, te kunnen herstarten op dinsdag 14 mei.

Uitstel, maar geen afstel!

Ik moet nu eventjes voor mezelf zorgen.

Tot snel!

Liefs, Marlies

Enkele sfeerbeelden

More/Less

Powerbootcamps bij Kine Bredene bieden een dynamische en krachtige benadering, gericht op het opbouwen van spierkracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen. Deze intensieve bootcamps zijn ontworpen om je fysieke grenzen te verleggen en je te helpen jouw krachtpotentieel volledig te benutten. Bij Kine Bredene geloven we dat sterke spieren de basis vormen voor een gezond en krachtig lichaam, en onze powerbootcamps zijn daarop gericht.

In onze powerbootcamps maken we gebruik van een combinatie van weerstandstraining, plyometrische oefeningen en functionele bewegingen om je spieren op de meest effectieve manier te trainen. Of je nu wilt werken aan het opbouwen van spiermassa, het verbeteren van je explosiviteit of het vergroten van je uithoudingsvermogen, onze bootcamps bieden een uitdagende en gevarieerde workout die je naar een hoger niveau zal tillen.

Of je nu een beginner bent die net begint met krachttraining of een ervaren atleet die zijn prestaties wil verbeteren, onze bootcamps zijn geschikt voor alle niveaus. Bovendien houden we de groepen klein, zodat je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en instructie om ervoor te zorgen dat je elke oefening correct uitvoert en het maximale uit je workout haalt.